קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

ירכי עוף צלויות עם שומר, בצל ופלפל אדום קלויים

ירכי עוף צלויות עם שומר, בצל ופלפל אדום קלויים
ירכי עוף צלויות עם שומר, בצל ופלפל אדום קלויים היא מנה עיקרית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית וראשונית. מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-49 גרם חלבון, 51 גרם שומן ובסך הכל 720 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש בצל, שומר, חומץ בלסמי ושומר טחון. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ירכי עוף בגריל עם בצל ופלפל מתוק, ירכי עוף אפויות ללא עצמות עם פלפלים ובצל, וטוסט שומר אנשובי עם פלפל אדום קלוי.

הוראות

1
מחממים את הפטם מראש.
ציוד שתשתמש בו
בצל מתוק, פרוס לפרוסות, קצה השורש מחוברבצל מתוק, פרוס לפרוסות, קצה השורש מחובר
2
צור את הפלפלים על מבער גז פתוח במשך 10 עד 12 דקות, והופכים מדי פעם. לחלופין, צרמו את הפלפלים מתחת לפטם במשך 7 עד 8 דקות, הפכו מדי פעם, כשדלת התנור פתוחה מעט כדי לאפשר לאדים לצאת.
מרכיבים שתצטרך
פרוס לפרוסות, קצה השורש מחוברפרוס לפרוסות, קצה השורש מחובר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים את הפלפלים החרוכים בקערה ומכסים בניילון נצמד. כאשר מתקרר, קולפים וזרעים את הפלפלים ופורסים לאורך.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים 1 כף שמן זית כתית מעולה במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצל, השומר והשום ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, תוך ערבוב תכוף, במשך 15 דקות, או עד שהירקות רכים ומתוקים. מכסים בחומץ ומאחדים עם הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מניחים רשת צינון מעל נייר אפייה ומניחים עליו את ירכי העוף.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
מטפטפים קלות את ירכי העוף בשמן זית כתית מעולה ומתבלים בנדיבות במלח, פלפל ואבקת שומר. מסדרים את המתלה בשליש העליון של התנור; ירכי עוף צריכות להיות במרחק של 8 אינץ' מהפטם. קולים את ירכי העוף במשך 12 עד 15 דקות, והופכים מדי פעם. מלבישים את העוף המבושל בגרידת לימון ומיץ.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
עוף מבושלעוף מבושל
אבקת שומראבקת שומר
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מסדרים את העוף על מגש ומעליו את הבצל, השומר והפלפלים. פזרו את כפות השומר מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק