ירקות בגריל שומשום זנגביל ואטריות סובה
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם גרגרים ורמיצ'לי, קישואים, אפונה הצמד סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 97% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: ירקות בגריל שומשום זנגביל ואטריות סובה, אטריות שומשום זנגביל סובה, ו אטריות שומשום-ג'ינג'ר ומלפפון סובה.
הוראות
גז חום או גריל פחם. בסיר 3-quart, לבשל אטריות כדי doneness הרצוי לפי הוראות על החבילה.
ניקוז; לחזור לסיר. כיסוי כדי להתחמם.
במחבת ungreased 15x10x1 אינץ', פלפל מקום, קישואים קישואים וקישואים.
מניחים פלפל, קישואים קישואים חתיכות קישואים ישירות על גריל מעל חום בינוני. מכסה גריל; לבשל 8 עד 12 דקות, פונה לעתים קרובות, עד ירקות הם פריך במכרז.
בינתיים, לבשל אפונה הצמד סוכר קפוא כפי שהורה על תיבת. מגניב 1 דקה; ניקוז.
קוצצים גס ירקות בגריל; מוסיפים לאפונה בקערה.
מוסיפים מרינדה; מערבבים למעיל.
מוסיפים אטריות מנוקזות; מערבבים למעיל.
מניחים על מגש; מפזרים זרעי שומשום.