ירקות ים תיכוניים נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 580 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת בצל, עלה דפנה, פטריות כפתור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במרגרינה סויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חטיפי קרמל תפוחים {טבעוני!} כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי Food.com. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 95%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ירקות ים תיכוניים, ירקות ים תיכוניים, ו ירקות ים תיכוניים קלים.
הוראות
1
מחבת חום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים שום, פלפלים, בצל, פטריות וקמח במשך כמה דקות עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים עגבניות, לא סחוט, צמח ביצה, קישואים ומערבבים מטבלים עד רך/פריך.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
4
מוסיפים טימין, עלה דפנה, אבקת שום, אבקת בצל ושאר התבלינים. מכסים עם מכסה ומבשלים במשך 10-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵף
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מגישים מעל אורז לבן או חום חם. יכול להגיש מעל תפוחי אדמה אפויים מדי או אטריות.