קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

ירקות-ראש שלוש שעועית צ'ילי

ירקות-ראש שלוש שעועית צ'ילי
ניתן להכין את המתכון צ'ילי שלוש שעועית עם ראש צמחוני תוך כ-25 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 790 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 51 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לך שעועית שחורה, שעועית כליה, שעועית מטוגנת צמחונית חריפה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. כמה אנשים באמת אהבו את המאכל האמריקאי הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 95%, וזה נהדר. נסו צ'ילי צמחוני עם צ' ילי קלוי טרי-זיכרונות מראש צמחוני, צ'ילי-ראש עוף, ו גוואקמולי זמן משחק הולך ראש בראש עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
על אש בינונית מוסיפים שמן לסיר עמוק ומשלבים בצל, פלפלים ושום.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
קולים במשך 3 עד 5 דקות לריכוך הירקות. מתפיחים מחבת עם בירה או מרק, מוסיפים עגבניות, שעועית שחורה, שעועית כליה אדומה ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית אדומהשעועית אדומה
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מתבלים צ 'ילי בכמון, אבקת צ' ילי, רוטב חם ומלח. מסמיכים צ ' ילי על ידי ערבוב שעועית מטוגנת מחדש. מבשלים על אש נמוכה כ -5 עד 10 דקות, ואז מגישים קערות צ ' ילי ומעליהם גבינה מגורדת, בצל ירוק ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הניחו קערות על צלחות מטען שנערמו עם שבבי טורטיה מגוונים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקיםצ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

מרכיבים

397פלפל האבנרו4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)907פלפל האבנרואגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול2קרום: פירורי קרקר גרהם1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1אוראו ממולאים כפוליםמלח גסמלח גס4ציפורןשום, כתוש וקצוץשום, כתוש וקצוץ1כף. חומץ ביין אדוםפלפל ירוק, זרע וקצוץפלפל ירוק, זרע וקצוץ1גבינת פרמזן מגוררתכמון טחוןכמון טחון1כף. חומץ ביין אדוםפלפל חלפיניו, זרע וקצוץפלפל חלפיניו, זרע וקצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות גרוסות) ג'ק מונטריי פיקנטי או צ' דר מעושןאונקיות גרוסות) ג'ק מונטריי פיקנטי או צ' דר מעושן1( חצילים)בצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ1גבינת פרמזן מגוררתרוטב פלפל חריף קאיין, כמה טיפותרוטב פלפל חריף קאיין, כמה טיפות4קצת קישואים קצוציםעגבניות שזיפים טריות חתוכות לקוביותעגבניות שזיפים טריות חתוכות לקוביות1כף. חומץ ביין אדוםפלפל אדום, זרע וקצוץפלפל אדום, זרע וקצוץ397פלפל האבנרושעועית אדומה כההשעועית אדומה כהה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית מטוגנת צמחונית חריפהשעועית מטוגנת צמחונית חריפה4קצת קישואים קצוציםבצל ירוק קצוץ, לבנים וירקותבצל ירוק קצוץ, לבנים וירקות4קצת קישואים קצוציםשבבי טורטיה תירס כחול ואדום או שבבי טורטיה שעועית שחורה, לטבילהשבבי טורטיה תירס כחול ואדום או שבבי טורטיה שעועית שחורה, לטבילה2קרום: פירורי קרקר גרהם(2 סיבובים סביב המחבת) שמן זית או ירקות(2 סיבובים סביב המחבת) שמן זית או ירקות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבירה חיוורת או ציר ירקות / מרקבירה חיוורת או ציר ירקות / מרק

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

ניתן לשלב צ ' ילי עם קאווה, שיראז וגרנאש. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בודגאס נברן ברוט קאווה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
בודגאס נברן ברוט קאווה
בודגאס נברן ברוט קאווה
לבציר נברן ברוט יש ניחוחות פרחוניים אקספרסיביים ומלאי טעם, לחם קלוי והדרים. טעמי הדרים ופירות אבן חריפים, נעימים, קלילים ונקיים בחיך הם בעלי אופי רענן ופריך. טעם עיוור, קל לטעות בזה בשמפניה נהדרת.קאווה הם מאוד תכליתי כמו אפסריטיף לפני הארוחה, ללוות קינוח לאחר מכן (הפתעה!) ליהנות במהלך הארוחה. בציר נברן ברוט זה ישתלב עם גבינות רכות, פירות טריים, בשרים לבנים (חזיר ועוף) ואפילו בשרים אדומים בטעם עשיר. קאווה זו נהדרת ללגימה בפני עצמה, במיוחד לקבלות פנים ולאירועי "עמידה" אחרים.