ניתן להכין את המתכון צ'ילי שלוש שעועית עם ראש צמחוני תוך כ-25 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 790 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 51 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לך שעועית שחורה, שעועית כליה, שעועית מטוגנת צמחונית חריפה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. כמה אנשים באמת אהבו את המאכל האמריקאי הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 95%, וזה נהדר. נסו צ'ילי צמחוני עם צ' ילי קלוי טרי-זיכרונות מראש צמחוני, צ'ילי-ראש עוף, ו גוואקמולי זמן משחק הולך ראש בראש עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
על אש בינונית מוסיפים שמן לסיר עמוק ומשלבים בצל, פלפלים ושום.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
קולים במשך 3 עד 5 דקות לריכוך הירקות. מתפיחים מחבת עם בירה או מרק, מוסיפים עגבניות, שעועית שחורה, שעועית כליה אדומה ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית אדומה
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
דַק-
4
מתבלים צ 'ילי בכמון, אבקת צ' ילי, רוטב חם ומלח. מסמיכים צ ' ילי על ידי ערבוב שעועית מטוגנת מחדש. מבשלים על אש נמוכה כ -5 עד 10 דקות, ואז מגישים קערות צ ' ילי ומעליהם גבינה מגורדת, בצל ירוק ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
שעועית מטוגנת
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס שום קצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הניחו קערות על צלחות מטען שנערמו עם שבבי טורטיה מגוונים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
ניתן לשלב צ ' ילי עם קאווה, שיראז וגרנאש. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בודגאס נברן ברוט קאווה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
בודגאס נברן ברוט קאווה
לבציר נברן ברוט יש ניחוחות פרחוניים אקספרסיביים ומלאי טעם, לחם קלוי והדרים. טעמי הדרים ופירות אבן חריפים, נעימים, קלילים ונקיים בחיך הם בעלי אופי רענן ופריך. טעם עיוור, קל לטעות בזה בשמפניה נהדרת.קאווה הם מאוד תכליתי כמו אפסריטיף לפני הארוחה, ללוות קינוח לאחר מכן (הפתעה!) ליהנות במהלך הארוחה. בציר נברן ברוט זה ישתלב עם גבינות רכות, פירות טריים, בשרים לבנים (חזיר ועוף) ואפילו בשרים אדומים בטעם עשיר. קאווה זו נהדרת ללגימה בפני עצמה, במיוחד לקבלות פנים ולאירועי "עמידה" אחרים.