כאב פרדו
Pain Perdu הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם ברנדי, לחם, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: כאב פרדו, כאב פרדו, ו כאב פרדו.
הוראות
מביאים חלב לרתיחה בסיר קטן.
הסר מהחום. מערבבים ב 1/2 כוס סוכר וברנדי.
מניחים פרוסות לחם בשכבה אחת במחבת 15 - x 10-x 1-inch ג ' לירול.
יוצקים תערובת חלב על לחם, ולתת לעמוד 10 דקות.
מקציפים חלמונים עד עבה בצבע לימון.
להוסיף 2 כפות סוכר קליפה לימון, להכות היטב. לנצח חלבונים ביצה (בטמפרטורת החדר) עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 2 כפות סוכר, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך תערובת חלמון ביצה.
מורחים תערובת ביצה באופן שווה על לחם; בואו לעמוד 30 דקות.
ממיסים 2 כפות חמאה ו 1 כף שומן חזיר במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. הרם פרוסות לחם, אחד בכל פעם, עם מרית, ומניח בתערובת חמאה חמה. מבשלים 2 עד 3 בכל פעם עד חום זהוב, פונה פעם אחת.
הסר למגש, ולשמור חם. חזור על הנוהל עם פרוסות לחם שנותרו, הוספת חמאה ושומן לפי הצורך.
שלב הנותרים 1/4 כוס סוכר וקינמון; מפזרים על פרוסות לחם.