כבד עגל מוקפץ עם בצל, חומץ בלסמי ופנקטה
כבד עגל מוקפץ עם בצל, חומץ בלסמי ופנקטן הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 1074 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 63% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם בצל, קמח אינסטנט, פנקטה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 86%, המנה הזו סופר. מתכונים דומים: כבד עגל עם חומץ בלסמי, כבד עגל מוקפץ עם בצל, לימון ומרווה, ו כבד עגל ובצל.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
במחבת מטגן גדולה מחממים 4 כפות שמן זית על אש בינונית.
מוסיפים בצל ומבשלים לאט עד שהבצל מקורמל.
מוציאים לקערה ושומרים על תבנית.
פורסים פנצ ' טה לסיבובים דקים, ומניחים על תבנית עם נייר אפייה ומבשלים בתנור עד שהם פריכים, בערך 12 עד 15 דקות.
מוציאים ומניחים על מגבות נייר לניקוז.
מניחים חומץ, סוכר ויין אדום לסיר של 6 ליטר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים לפת עם צמרות ומבשלים 5 דקות או עד שהם רכים.
מוציאים, מסננים ומניחים בצד.
הופכים את האש לבינונית-גבוהה על המחבת הגדולה ומוסיפים את 4 כפות שמן הזית האחרות. לחפור את הכבד בקמח מתובל ומניחים במחבת, בקבוצות. מבשלים עד שחום כהה למדי מצד אחד, כ -3 עד 4 דקות, מבלי לזוז, ואז מוציאים מהתבנית. כששתי המנות התבשלו, החזירו את הכל לתבנית, הפכו לצד הלא מבושל, והוסיפו את היין הלבן, החומץ הבלסמי והבצל המקורמל; מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש ומבשלים 3 דקות.
מוסיפים פטרוזיליה ומערבבים לאיחוד.
מוציאים את הכבד ל -4 צלחות הגשה, יוצקים רוטב מעל, מניחים מעל 1 או 2 סיבובי פנקטה, מעליהם חצאי לפת ומגישים.