קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות66
מגזין

כבש אלג'ירי שנקס עם הל וכתום

כבש אלג'ירי שנקס עם הל וכתום
צלע כבש אלג'ירי עם הל וכתום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 812 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות שזיף, זרעי הל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו צלעות כבש צלויות כתומות, צלעות כבש מטוגנות עם תפוזים וזיתים, ו צלעות כבש מטוגנות ברוטב תפוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177° בנדיבות העונה את שוק הטלה עם מלח ופלפל. במחבת סאוט עמוקה או תנור הולנדי מעל חום גבוה, חם 2 Tbs. של שמן הזית עד כמעט עישון. עובדים בקבוצות, מחממים את השוקיים, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2
העברה למגש.
3
הוסף את 2 Tbs הנותרים. שמן זית, בצל ושום למחבת וחתיכים, ערבוב, עד הבצלים רכים ושקופים, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את הג ' ינג 'ר, הל, זעפרן, פתיתי צ' ילי, שיני, קימל, זרעי שומר, קינמון, קארי, 1 Tbs. מלח, שקדים וצימוקים. לטחון, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את העגבניות, היין, גרידת התפוזים ומיץ התפוזים ומערבבים היטב. הטביעו את השוקיים בנוזל והביאו לרתיחה. מכסים, מעבירים את המחבת לתנור ומבשלים עד שהבשר כמעט נופל מהעצם, כ -2 שעות.מערבבים את הגזר ואת הנורה שומר לתוך התבשיל, מכסים ואופים עד הירקות רכים, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6
טפטוף כל מנה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך