קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

כבש ונקניק מעורב גריל עם מולסה-נקטרינות מזוגגות

כבש ונקניק מעורב גריל עם מולסה-נקטרינות מזוגגות
בשר כבש ונקניק מעורב גריל עם נקטרינות דבשה מזוגגות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . גשו לסופר וקנו שמן זית, נקניקיות כגון מתון או, עלי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גריל מעורב של שרימפס, נקניק ופטריות, נקניק מעורב גריל עם ויניגרט בלסמי, ו נקטרינות מזוגגות דבש בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף צלעות כבש יבש טפיחה. לקצץ ולהשליך עודף שומן פני השטח. בקערה, מערבבים צלעות עם שמן זית, רוזמרין, שום, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מכסים ומקררים לפחות 15 דקות או עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להניח צלעות ונקניקיות על גריל ברביקיו על מיטה מוצקה של גחלים חמים או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות); סגור מכסה על גריל גז. הפוך צלעות ונקניקיות לפי הצורך עד שהם משחימים משני הצדדים, כבש עדיין ורוד במרכז החלק העבה ביותר (בינוני-נדיר; לחתוך כדי לבדוק), 6 עד 8 דקות בסך הכל (או עשה לטעמך), ונקניקיות כבר לא ורוד במרכז (לחתוך כדי לבדוק), 10 עד 12 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
בינתיים, עלי תרד תל על מגש גדוש. סדר צלעות כבש ונקניקיות על תרד ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
עם כפית מחוררת, להרים מולסה-נקטרינות מזוגגות ממרינדה (מרינדה מילואים) ושכב על גריל. הפעל לפי הצורך עד רבעים מתחילים חום משני הצדדים, על 2 דקות בסך הכל. ארגן לצד בשרים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
טפטוף מרינדה באופן שווה על נקטרינות ובשרים.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
6
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
מולסה-נקטרינות מזוגגות. בקערה גדולה, לשלב 1 כף כל מולסה, חומץ שרי או חומץ בלסמי, וסוכר חום ארוז היטב. לשטוף, בור, ורבע 5 המשרד-נקטרינות בשלות (1/2 lb. כל).
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
חומץ שריחומץ שרי
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
נקטרינהnameנקטרינהname
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים למרינדה ומערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
9
בואו לעמוד 15 עד 30 דקות.