זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: רובי כבש מתובל שאנקס, שנקי טלה מתובלים דביקים, ו מרגוז-כבש מתובל שנקס עם חומוס.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה. עונדים את השוקיים, ואז חומים בשמן במשך 10 דקות, או עד שזהב כהה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בינתיים, בצלחת תבשיל או מחבת גדולה, להמיס את החמאה. לרכך את הבצל במשך 10 דקות על חום בינוני עד שהם הופכים זהובים, ולאחר מכן להוסיף את השום.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מוסיפים את הרצועות של גרידת לימון ותבלינים למחבת הבצל. מבשלים 1 דקות, ואז מערבבים את העגבניה טהורה, דבש, מלאי וחצי מיץ לימון. לשבת על השוקיים במחבת, ואז לתקוע את הרבעונים חבושים בתוך ומסביב לבשר. (זה יכול להיות בכושר די הדוק, אבל הבשר יתכווץ כפי שהוא מבשל.) להביא לרתיחה, ואז לכסות עם מכסה ו braise בתנור במשך 2 שעות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר את המכסה ומבשל במשך 30 דקות יותר. כפית משם כל עודף שומן. הרוטב יהיה דק למדי, כך שאם אתה מעדיף תבשיל עבה יותר, להסיר את הטלה ואת quinces לצלחת הגשה, ואז להרתיח את מיצי הבישול עד מעובה. עונה, מוסיפים את מיץ לימון ומגישים עם כבש.
שוקי כבש ניתן לזווג עם קברנה סוביניון, מלבק ושיראז. יין אדום עם בשר אדום הוא סטנדרטי למדי, אבל אלה אדומים נועזים עם טאנינים חלקה משלימים את הטעם העדין של כבש. עמק דאן נאפה קברנה סוביניון עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 90 דולר לבקבוק.