כבש, קוקוס ומנגו pilau
כבש, קוקוס ומנגו pilau הוא מנה עיקרית המגישה 6. מנה אחת מכילה 756 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם, פילה צוואר טלה, כוסברהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: כבש טורקי pilau, עוף מנגו עם פילאו מתובל, ו טבעוני מנגו צ'יה זרע מנגו קוקוס קרח פופס.
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
מחממים את השמן במחבת גדולה, רדודה אטומה, עצה ב כבש, ואז מטגנים על חום גבוה במשך 5 דקות עד השחמה בכל רחבי. תוציא את המחבת ותניח בצד. מטגנים את הבצל במה שנשאר מהשמן במשך 5 דקות, עד שמתחילים לרכך ולהפוך זהב בקצוות. עצה אבקת שום קארי ומטגנים במשך 1 דקות יותר עד קלוי ארומטי.
מערבבים את הטלה בחזרה למחבת יחד עם צ ' ילי, חלב קוקוס ומניה, ואז מביאים לרתיחה. מכסים את המחבת ומניחים בתנור במשך 1 שעות, עד שה הוא רך לחלוטין. לחלופין, אתה יכול לבשל את המחבת על אש נמוכה עבור 1 hr על הכיריים.
מתבלים לפי הטעם, מערבבים את האורז, מכסים מחדש את המחבת, ואז חוזרים לתנור או כיריים במשך 30 דקות עד שכל הנוזל נספג. תוריד את החום, לעזוב לעמוד, מכוסה, במשך 10 דקות, ואז להתפיח את האורז עם מזלג.
מפזרים את המנגו, כוסברה ושקדים, אם משתמשים, ואז מגישים ישר מהמחבת.