כבש קפיץ צלוי עם רוזה יין ותפוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל כבש קפיץ צלוי עם יין רוזה ותפוזים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, מלאי ירקות, יין רוזה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: צלי כבש עם תפוזים וזיתים, כתף כבש מטוגנת בירקות אביביים, עשבי תיבול ירוקים ויין לבן, ו כבש צלוי עם פירורי עשב באביב.
הוראות
מחממים התנור כדי מאוורר 180c / קונבנציונאלי 200c / גז
באמצעות סכין קטנה, לקצץ כל שומן עודף מן הטלה ומניחים את השומן בדיל הצלייה. ואז לחצות את החלק העליון ואת הצדדים של כבש עם הסכין, ביצוע חתכים רדודים.
מערבבים חצי שמן זית עם רוזמרין, מלח ופלפל ומניחים בצד.
מניחים את הפח הצלוי על חום בינוני ומחממים את שומן הכבש עם שמן הזית הנותר למשך כמה שניות.
מוסיף את הטלה ולשפשף את שמן הרוזמרין על החלק העליון לתוך החתכים. תמשיך להפוך את הכבש בשמן החם עד שהוא מתחיל לצבוע בכל רחבי.
מניחים את הירקות והצמחים של עשבי תיבול לתוך הפח, מפזרים את הטלה עם קצת מלח נוסף וצולים בתנור במשך 50 דקות או עד שהשומן החיצוני מתחיל להשחים.
הסר את הפח מהתנור ולהפוך את הטמפרטורה למטה כדי מאוורר 140C / קונבנציונאלי 160c / גז
לגרד את הירקות הרחק מתחתית הפח ולהפוך את הכבש מעל. Baste עם קצת שומן, ולאחר מכן להמשיך לצלות במשך 45-50 דקות. בדוק על ידי החדרת שיפוד מתכת לתוך החלק העבה ביותר של הרגל: עבור בשר נדיר בינוני, הקצה צריך להרגיש חם למגע ומיצים שנגמר הבשר צריך להיות ורוד למדי.
הסר את הטלה למנה חמה ולכסות באוהל רופף של רדיד. זה ימנע חום לברוח יאפשר כבש להירגע בזמן הרוטב נעשה.
Blanch את גרידת התפוז במים רותחים במשך 1 דקה עד רך, ואז לנקז ולהניח בצד.
הסר את הירקות מהפח הקלייה (שמור כל זה לא כהה מדי עבור תוחב סביב הצלי), ולאחר מכן לשים את הפח על חום בינוני לרחף את כל אבל 1 כף של השומן.
מפזרים את הקמח ומערבבים כל הזמן.
מוסיפים את היין, מיץ תפוזים, גרידה ומניות ומרתיחים במהירות במשך כ -10 דקות עד שהרוטב מתעבה, צבעים מצטמצם בכמחצית. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל במידת הצורך. לבסוף, מוסיפים את הג ' לי האדום ומבשלים עד מומס, ואז זן.
מגישים את הטלה מוקף בכל ירקות שמורים, עם רוטב חם.