קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

כבש שאנקס עם אנצ'ו צ' ילה דבש זיגוג

כבש שאנקס עם אנצ'ו צ' ילה דבש זיגוג
כבש שאנקס עם אנצ'ו צ' ילה דבש זיגוג נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 52 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 741 קלוריות. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לך יוגורט, עלה דפנה, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו Rack של כבש עם זיגוג אנצ'ו-דבש, אנצ'ו צ' ילה טורקיה עם מייפל בורבון זיגוג, ו צלעות חזיר עם אנצ'ו צ' ילה לשפשף זיגוג פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שמן חום בתנור הולנדי גדול או אמייל אפיית סיר. צרוב שנקס מכל הצדדים ולהניח בצד. באותו סיר, בצל מטגן ושום 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיפים 2 צ 'ילי אנצ' ו, עגבניות ומניות עוף. מתבלים בכמון, עלה דפנה, מלח ופלפל. מרתיחים בקצרה, ולאחר מכן לחזור שאנקס למחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש במשך 2 עד 2 1/2 שעות. הבשר צריך להיות מוכן ליפול מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
כדי להפוך את זיגוג: לכסות 6 צ 'ילי אנצ' ו עם מים רותחים, ולספוג במשך 10 דקות. במעבד מזון, לשלב צ ' ילי, 1 כוס מים, דבש גרידת תפוזים. תהליך עד חלקה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
כדי להפוך את ציפוי: בקערה קטנה, מערבבים יחד יוגורט, כוסברה ומלח. כיסוי, ומקרר.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
כאשר השוקים נעשים, להסיר אותם מהתנור ההולנדי, ולמקם אותם למחבת צלייה משומנת. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מורחים זיגוג על צלעות וחוזרים לתנור עד לקרום קל, 6 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מגישים על צלחות גדולות מוקפים בסיס עגבניות ומעליהם תערובת יוגורט מרעננת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם