קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

כבש שנקס עם עגבניות ועשבי תיבול טריים

כבש שנקס עם עגבניות ועשבי תיבול טריים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שוק כבש עם עגבניות ועשבי תיבול טריים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 566 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך עלי דפנה, בצל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: צלעות כבש צלויות עם לימון ועשבי תיבול, צלעות כבש מטוגנות ועגבניות מיובשות, ו כבש מבושל לאט שאנקס ועגבניות.

הוראות

1
מערבבים הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; לשפשף בכל רחבי כבש.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בואו לעמוד 30 דקות.
3
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
שמן חום בסיר ovenproof גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים טלה וטבול עד חום, פונה עם מלקחיים, על 12 דקות; העברה לצלחת. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
הוסף capocollo ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)8 קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
7
מוסיפים בצל, גזר וסלרי. מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים, מערבבים מדי פעם, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מערבבים שום; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
9
מערבבים רצועות קליפת לימון, עלי דפנה, ותימין.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
10
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, משפשפים חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים עגבניות ומרק. להחזיר טלה לסיר. מביאים לרתיחה; מכסים ומעבירים סיר לתנור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
לבשל כבש עד רק רך, מפנה מדי פעם, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
13
הסר סיר מהתנור. להטות סיר וכפית את השומן שעולה לראש הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
מניחים סיר על חום בינוני ומרתיחים שנחשפו עד שהרוטב מפחית מספיק כדי מעיל כף כבש הוא רך מאוד, על 30 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. השליכו קליפת לימון ועלי דפנה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב 30 דקות, צמרמורת חשופה עד קר, ואז לכסות ולשמור מקורר. תתחמם מחדש על אש נמוכה לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
מערבבים פטרוזיליה, קליפת לימון מגוררת, ו 1/2 כפית פלפל בקערה קטנה עבור גרמולטה.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
להעביר כבש לקערה רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
17
מפזרים עם גרמולטה ומגישים.