כדורי בשר עם רוטב ברביקיו בורבון
כדורי בשר עם רוטב ברביקיו בורבון עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 75 קלוריות. מתאים ל-48 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, רוטב ווסטרשייר, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו רוטב ברביקיו בורבון, רוטב ברביקיו בורבון, ו רוטב ברביקיו בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את התנור כדי לצלות ולסדר מתלה בשליש העליון.
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים התרככו, על 6 עד 8 דקות.
הסר את המחבת מהחום ולתת להתקרר מעט.לקרוע את הלחם לחתיכות 1 אינץ מחוספס ולמקם בקערה גדולה.
מוסיפים את החלב ומערבבים עד שהתערובת יוצרת מחית רטובה.
בואו לשבת עד הלחם סופג את כל החלב, על 5 דקות.
מוסיפים את הבצל מקורר מעט ושום, כמו גם את אייל, חזיר, מלח, פלפל, ו 3/4 כפית של כלספייס. שימוש בידיים שלך, לערבב עד רק בשילוב.ממלאים קערה בינונית במים. שים בצד שני גליונות אפייה. טופס תערובת הבשר לתוך כ 48 (1-1 / 4 אינץ') כדורי בשר, הרטבת הידיים שלך לפי הצורך כדי לשמור על התערובת מלהידבק, ולמקם אותם על 1/2 אינץ ' בנפרד על סדיני האפייה.
מניחים את פירה עגבניות, חומץ, בורבון, סוכר חום, קטשופ, מולסה, ווסטרשייר, אבקת צ ' ילי, ונותר 3/4 כפית allspice בסיר גדול או תנור הולנדי ו whisk לשלב. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים.בינתיים, מניחים 1 גיליון של כדורי בשר בתנור ומטגנים עד השחמה בכל רחבי, על 10 דקות.
מעבירים את כדורי הבשר לסיר של רוטב רותח ומערבבים בעדינות למעיל. חזור עם הגיליון השני של כדורי בשר.מבשלים, בזהירות ערבוב כדורי הבשר מדי פעם, עד הרוטב התעבה מעט ואת כדורי הבשר מבושלים לחלוטין, על 30 עד 40 דקות.