קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כדורי פנקייק דנים (Aebleskiver)

כדורי פנקייק דנים (Aebleskiver)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל כדורי פנקייק דני (Aebleskiver). מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 94 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: כדורי פנקייק דניים, פנקייק דני Aebleskiver, ו Flaeskeeggekage (פנקייק בייקון וביצה דנית / חביתה).

הוראות

1
בקערה, מערבבים קמח עם סוכר, אבקת אפייה, הל ומלח. בקערה קטנה, להכות ביצה להתמזג עם חלב 2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים נוזלים למרכיבים יבשים ומערבבים עד שתרטבו באופן שווה.
3
מניחים מחבת aebleskiver מעל חום בינוני-נמוך. כאשר מחבת חמה מספיק כדי להפוך טיפה של ריקוד מים, מברשת פנקייק כוסות קלות עם חמאה מומסת ולמלא כל אחד מעט מתחת לשפה עם הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בערך 1 1/2 דקות, קרום דק ייווצר על תחתית כדורים (המרכזים עדיין יהיו רטובים); לנקב את הקרום עם שיפוד עץ דק בעדינות למשוך את הקליפה כדי לסובב את כדור פנקייק עד כמחצית החלק מבושל הוא מעל השפה כוס בליטה מבושלת זורם למטה לתוך כוס. מבשלים עד הקרום על החלק התחתון של הכדור הוא שוב חזק מספיק כדי פירס, כדקה נוספת, ולאחר מכן לסובב את הכדור עם שיפוד עד הרכס נוצר כמו פנקייק הראשון מבושל הוא על גבי. קוק, מסתובב מדי פעם עם שיפוד, עד כדורים הם משחימים באופן שווה ולא לח יותר במרכז, עוד 10 עד 12 דקות. בדקו על ידי מרכז פירסינג של כדור פנקייק האחרון הוסיף למחבת עם שיפוד-זה צריך לצאת נקי-או על ידי שבירת הכדור פתוח מעט; אם הכדורים מתחילים לקבל חום מדי, להפוך את החום לנמוך עד שהם מבושלים במרכז. הרם כדורים מבושלים מחבת ומגישים חם (ראה הערות). חזור לבשל הבלילה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי