כוסברה טחון וכוסברה שטוחות
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: עדשים אדומים דאל עם סלט גזר וכוסברה Flatbreads, מרק גזר וכוסברה, ו עוף בכוסברה / רוטב כוסברה.
הוראות
לנפות הראשון 5 מרכיבים לתוך קערה בינונית. סירין כוסברה.
מוסיפים יוגורט ומערבבים עם מזלג עד לגושים קטנים טופס. ללוש תערובת בקערה רק עד הבצק מחזיק יחד, הוספת יותר קמח או יוגורט על ידי כף לבצק רך ומעט דביק. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש רק עד חלקה, על 1 דקה. מחלקים את הבצק ל 8 חלקים שווים.
מגלגלים כל חתיכה לכדור, ואז מגלגלים כל doughpiece החוצה על משטח מקומח ל 4 1/2 אינץ ' עגול.
מברשת מחבת nonstick גדולה בנדיבות עם שמן זית; חום מעל חום בינוני. עבודה בקבוצות, להוסיף 3 סיבובי בצק למחבת; לבשל עד חום זהוב ונפוח, התאמת חום בינוני גבוה לפי הצורך חום שווה, כ 3 דקות לכל צד.
להעביר לחם שטוח מגש; לשרת חם.