קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות17
מגזין

כוסברה-מצופה בצלי צלעות

כוסברה-מצופה בצלי צלעות
כוסברה-מצופה בשר צלוי עומד הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 837 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 74 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם זרעי כוסברה, צלוי צלעות בקר, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: צלוי צלוי צלוי בצלעות בעמידה, צלעות צלויות בעשב, ו פלפל שחור-מצופה עומד צלוי צלוי au Jus.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במטחנת תבלינים או מרגמה, לטחון בגסות את כוסברה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
מעבירים את תערובת התבלינים לקערה ומערבבים בשמן זית וגרידת תפוזים כדי להכין משחה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מורחים את משחת התבלינים על כל הצלי ולהגדיר אותו, צד שומן למעלה, על מתלה במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
יוצקים את מיץ התפוזים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
צולים את הבשר במשך 25 דקות, ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל-325 וצולים במשך 2 שעות ו-20 דקות יותר, או עד שמד חום מיידי מוכנס במרכז הצלי 125 לנדיר עד בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
להעביר את הצלי ללוח גילוף, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח לפחות 15 דקות לפני גילוף לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®