כוסות בייקון עם חשיש בטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל כוסות בייקון עם תפוחי אדמה מתוקים חשיש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 82 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 54 דקות. אם יש לך בייקון, בצל, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גביעי תפוחי אדמה מתוקים, תפוחי אדמה מתוקים & בייקון חשיש, ו תפוחי אדמה מתוקים וחשיש ארוחת בוקר בייקון.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 2 (24 ספירה) nonstick מיני מאפין פח
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
בזהירות מניחים פרוסה של pancetta באחת הכוסות של פח מאפין לוודא בעדינות ללחוץ אותו לתוך הכוס כמו בצק עוגה בקליפה עוגה. חזור עם פרוסות שנותרו של pancetta. בזהירות למקם את קופסת מאפין השני על גבי הראשון, כך pancetta הוא דחוקה בין 2 קופסאות. הפוך את קופסאות העוגיות הפוך והנח על מגש הסדינים ואפה בתנור במשך 12 דקות.
הסר מהתנור בזהירות להסיר את העליון מאפין פח.
תן לכוסות להתקרר מעט לפני ההסרה לתבנית אפייה אחרת מרופדת במגבות נייר.
במחבת גדולה מעל חום בינוני חום את הבייקון.
הסר את הבייקון מהמחבת ומניח על צלחת מרופדת במגבת נייר. במחבת עם שומן בייקון, מוסיפים תפוחי אדמה, סלרי, בצל, שום, פתיתי פלפל אדום, פפריקה ומתבלים במלח ופלפל.
לטגן מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחי אדמה רכים על 12 דקות. להתפורר בבייקון מבושל ומערבבים לשלב.
ממלאים כל כוס בייקון עם כף של חשיש ומקשטים עם עלה פטרוזיליה.