קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

כוסות סרטן פילו

כוסות סרטן פילו
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו כוסות סרטן פילו. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 54 קלוריות. המתכון הזה מ טעם הבית יש 882 מעריצים. אם יש לכם גבינת שמנת, קליפות טארט פילו, בשר סרטן חיקוי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 38%. נסו כוסות פילו ברי, קפרזה פילו כוסות, ו כוסות פילו בייקון עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת וחזרת לתערובת אחידה. מערבבים סרטן ובצל. כפית 2-3 כפיות לתוך כל פגז טארט; מפזרים פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים בחום של 350 אטומים למשך 16-18 דקות או עד שהחלק העליון מתחיל להשחים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

שרדונה, ריזלינג ופינו גריגיו הם אפשרויות מצוינות לסרטן. סרטן צונן טעים נהדר עם פינו גריגיו. ניתן להתאים סרטן חם (במיוחד עם חמאה) עם שרדונה חמאתי או ריזלינג פירותי פריך. יין אחד שתוכלו לנסות הוא אוסף מורשת סטרלינג נאפה שרדונה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
אוסף מורשת סטרלינג נאפה שרדונה
אוסף מורשת סטרלינג נאפה שרדונה
מאוזן ומורכב, שרדונה עמק נאפה משכיב פירות מכמה כרמים באווה, ומתחתן עם הבשלות השופעת והנועזת של אמצע העמק עם העושר והעומק של קרנרוס. פרי בהיר וזהוב פותח את האף, מעוגל בתווים של דבש, קרמל, תבלין אפייה וטוסט. כניסה נועזת של לימונים ותפוח בשל מפתחת משקל וצמיגות ככל שהיא מתפתחת דרך הפה. תרומת הקנה משאירה רושם שקדים כמעט מתוק לאורך הגימור.