כוסות פודינג וניל
רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. לכו לחנות ואספו סוכר חום, תמצית ונילן, אגוז מוסקט טחון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 21%. מתכונים דומים: כוסות פודינג ביצה, כוסות פודינג מייפל, ו כוסות פודינג שוקולד.
הוראות
בקערה קטנה מקציפים את הביצה, החלב, הסוכר החום, הווניל והמלח אם רוצים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לשני 6 אונקיות לא משומנות. כוסות פודינג.
מניחים כוסות ב -9 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת. ממלאים מחבת עם מים חמים לעומק של 1 ב.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב פודינג עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "