כוסות קיש קרפ
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לך נקניק חזיר בתפזורת, מיונז, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד גם הר ד ' אובר סביר מאוד. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 19%, וזה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קרפ קיש לוריין, כוסות קרפ פלורנטין, ו כוסות קרפ חזיר-תרד.
הוראות
לבלילת קרפ, בקערה קטנה, מקציפים את הביצים, החלב והחמאה.
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים לתערובת הביצים ומערבבים היטב. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
במחבת קטנה מבשלים נקניק ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, חלב ומיונז. מערבבים פנימה תערובת נקניקיות וגבינה; מניחים בצד.
מחממים 8 אינץ ' משומן קלות. מחבת טפלון. מערבבים בלילת קרפ; יוצקים 2 כפות למרכז המחבת. הרם והטיה את המחבת לתחתית המעיל באופן שווה. מבשלים עד שהחלק העליון נראה יבש; הופכים ומבשלים עוד 15-20 שניות.
הסר לרשת. חזור על הפעולה עם יתרת הבלילה, משמן את המחבת לפי הצורך. כשהוא קריר, ערמו קרפים עם נייר שעווה או מגבות נייר בין לבין.
מרפדים כוסות מאפינס משומנות בקרפים; ממלאים שני שלישים מלאים בתערובת נקניקיות.
אופים בחום של 350 למשך 15 דקות. מכסים באופן רופף בנייר כסף; אופים 10-15 דקות יותר או עד שסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה.
יין מומלץ: יין מבעבע, שמפניה, בורדו, בורדו לבן
קיש עובד ממש טוב עם יין מבעבע, שמפניה ובורדו. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. אתה יכול לנסות לנסון לה בלאק לייבל ברוט ( חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
![לנסון לה בלאק לייבל ברוט (חצי בקבוק)]()
לנסון לה בלאק לייבל ברוט (חצי בקבוק)
הצבע המבריק של בלאק לייבל מזכיר את גווני הקש האופייניים לפינו נואר, עם נצנוצי ענבר. הוא תוסס בחליל, עם זרם עדין של בועות מתמשכות. הניחוחות הטריים שלה משלבים את הרושם של חיוניות וריחות באביב, יחד עם רמזים של טוסט ודבש. על החיך, זרי פירות בשלים והדרים יוצרים תחושה של שפע ועם זאת קלילות.