תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קסאן מקסיקני. מנה אחת מכילה 1202 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 1 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. לך לחנות ותביא עגבניה, כמון טחון, חומץ סיידר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: קאשה ורנישק – קשאן וקשתות, קאשה ורנישק (קשאן וקשתות), ו קאשה ורנישקס.
הוראות
1
מערבבים גרגרי כוסמת וביצה. לבשל תערובת כוסמת במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן, עד גרוטים נפרדים ויבשים.
מרכיבים שתצטרך
כוסמת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים במים, חמאה, חומץ, מלח, כמון, בצל ושום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן; להפחית את החום.
4
כיסוי ומבשלים על 5 דקות או עד גרוט הם מכרז ונוזל נספג. מערבבים באבוקדו ועגבניות.
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קונצ 'ה y טורו Marques דה קאסה קונצ' ה פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.