קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כופתאות בייגלה

כופתאות בייגלה
צריך מנה צמחונית בצד? כופתאות בייגלה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח ופלפל, בייגלה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו בייגלה Knödel (כופתאות בייגלה), כופתאות בייגלה גרמניות (Serviettenknödel), ו כופתאות בייגלה עם פטריות מוקרם Chanterelle (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר מחממים את החלב רק עד שהוא מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום והוסף את הבייגלה. לכסות ולתת לעמוד עד מתרכך, על 30 דקות. מסננים את הבייגלה, לחיצה כדי להסיר כמה שיותר חלב ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
מעבירים את הבייגלה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
בינתיים, במחבת קטנה, להמיס 1 כף של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 7 דקות. לגרד את הבצל לתוך הקערה עם בייגלה ולהוסיף את הפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
תן להתקרר מעט, ולאחר מכן לעורר את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
הגדר גיליון 14 אינץ ' ארוך של פלסטיק לעטוף על משטח עבודה. כפית את תערובת הכופתה על גבי ולעטוף את הפלסטיק סביב התערובת, בעיצוב אותו לתוך 6-by-2-inch יומן. לקשור את הקצוות. לעטוף את הכופתה שוב בפלסטיק ולקשור את הקצוות שוב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
להביא סיר של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
9
מוסיפים את הבצק העטוף ומשקל אותו עם מכסה כבד. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד הכופתה היא מוצקה, על 25 דקות. בזהירות להעביר את הכופתה אל משטח עבודה ולתת מגניב. לפתוח אותו ולחתוך לשישה פרוסות בעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות במחבת גדולה ולא דביקה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים את כופתאות בייגלה ומבשלים על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד השחמה פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
12
מגישים מייד.