כופתאות עגל עם אסקרול במרק
כופתאות עגל עם אסקארולה במרק עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 55 גרם חלבון , 40 גרם שומן , ובסך הכל 792 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו לחם, גרידת לימון, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 81% . נסו טורטליני במרק עם Escarole , Maultaschensuppe (כופתאות במרק) ו- Maultaschensuppe (כופתאות במרק) (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את הלחם בחלב בקערה קטנה לריכוך.
שמים את בשר העגל הטחון בקערה גדולה ומפזרים מלח, פלפל ומעט גרגירים של אגוז מוסקט.
מוסיפים את הגורגונזולה, הפרמיג'אנו-רג'יאנו, המרווה, השום והביצה. סוחטים את הנוזל מהלחם ומפוררים אותו לפירורים עדינים בין קצות האצבעות תוך כדי הוספתו לתערובת העגל.
מטפטפים פנימה מעט EVOO ומערבבים בעדינות עד לאיחוד.
שמור קערת מים חמים בהישג יד לגלגול הקציצות או השתמש בכף של 2 אונקיות.
מגלגלים או גורפים את תערובת הבשר לכדורים, מרטיבים את הידיים אם לא משתמשים בכף, ומניחים על תבנית אפייה או צלחת גדולה.
קוצצים גס את האסקרול לחתיכות של 2 אינץ'.
מביאים את הציר ו-2 עד 3 כוסות מים לרתיחה נמוכה בסיר רחב.
מוסיפים את הקציצות ומבשלים עד שהם מוכנים, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את האסקרול בדקה האחרונה או 2 של הבישול ומערבבים עד שהם נבולים.
בינתיים מבשלים את האטריות בסיר מים רותחים עם מלח עד לדרגת אל-דנטה.
מסננים ומוסיפים למרק. מצקת את המרק לקערות ומעליה כמה גרגירים של גרידת לימון.