כופתאות צמחוניות מאודות
כופתאות צמחוניות מאודות עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-50 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 14 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. אם יש לכם ביצה, רוטב סויה, עורות גיוזה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 11%. מתכונים דומים: כופתאות מאודות, כופתאות ירקות מאודות, ו כופתאות מאודות צמחוניות.
הוראות
מניחים את הטופו על מספר שכבות של מגבות נייר, ומכסים במגבות נייר נוספות.
תן לעמוד 30 דקות, לחיצה למטה מדי פעם.
מניחים טופו בקערה גדולה, ומחית עם מזלג עד חלקה. שים את הטופו בצד.
לשלב מים רותחים ופטריות בקערה; לכסות ולתת לעמוד 20 דקות או עד רך.
מניחים את הפטריות ואת ערמוני מים במעבד מזון; דופק 5 פעמים או עד טחון.
מוסיפים תערובת פטריות, גזר, ואת המרכיבים הבאים 7 (גזר דרך 4 כפיות קורנפלור) טופו; מערבבים היטב.
עבודה עם עטיפת טון 1 וון בכל פעם (לכסות עטיפות שנותרו כדי למנוע מהם ייבוש), כפית 1 תערובת טופו למרכז של כל עטיפה. לחות קצוות של עטיפה עם מים; להביא 2 פינות מנוגדות למרכז, צובט נקודות לאטום. להביא הנותרים 2 פינות למרכז, צובט הקצוות יחד כדי לאטום.
מניחים כופתאות, צדי התפר למעלה, על תבנית אפייה גדולה מפוזרת עם 1 כפית קורנפלור (לכסות באופן רופף עם מגבת כדי למנוע מהם ייבוש).
מסדרים שליש מהכופתאות בשכבה אחת באוניית ירקות מצופה בתרסיס בישול. כופתאות קיטור, מכוסות, במשך 15 דקות.
הסר את הכופתאות מ steamer; להפריש, ולשמור חם. חזור על ההליך עם הכופתאות שנותרו.
מערבבים 1/2 כוס רוטב סויה ו 1/4 כוס מים בקערה קטנה.