כופתאות תפוחים עם קרמל כפול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כופתאות תפוח קרמל כפול. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 628 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחים טעים זהב, ביצה, חצאי פקאן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כופתאות תפוח ומסגיר כפול, כופתאות תפוח קרמל, ו כופתאות תפוח קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
להפריש ארבעה חצאי פקאן; לקצוץ אגוזים הנותרים. בקערה, מערבבים אגוזים קצוצים עם רוטב קרמל 1/4 כוס.
לקלף תפוחים; הליבה כל, יצירת חלול 1 אינץ ' רחב מלמעלה למטה.
מניחים תפוחים בקערה ומעיל עם מיץ לימון.
על לוח מקומח קלות, לגלגל בצק עלים לתוך ריבוע 12 אינץ'.
חותכים לארבעה ריבועים שווים ומרכז תפוח זקוף על כל אחד. לדחוף תערובת אגוז באותה מידה לתוך חללי תפוח.
מברשת תערובת ביצה על גבול רחב 1/2 אינץ ' סביב כל מאפה; שמור נשאר ביצה. כדי לעטוף כל כופתה, עם אצבעות מקומטות להביא שתי פינות מאפה מנוגדות מעל תפוח וצביטה טיפים יחד. חזור עם שתי פינות שנותרו. בחוזקה לצבוט את כל הטיפים יחד; לצבוט כל תפר, ולאחר מכן לקפל על 1/8 אינץ ' לאורך התפר לצבוט שוב, לא משאיר חורים. כופתאות שטח באופן שווה על חמאה 12 על ידי 15 אינץ ' תבנית אפייה.
אופים בתנור רגיל או הסעה 375 במשך 20 דקות. מטבל שמורות חצאי פקאן בתערובת ביצה (לשמור את הביצה שנותרה לשימושים אחרים או להשליך); לחץ על חצי אגוז על גבי כל כופתה.
אופים עד מאפה הוא זהב עמוק, 10 עד 15 דקות יותר בתנור רגיל, על 5 דקות בתנור הסעה.
עם מרית רחבה, להעביר כופתאות לצלחות. ללוות עם רוטב קרמל הנותרים וגלידה, אם תרצה בכך.