קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כופתאות תפוחים עם קרמל כפול

כופתאות תפוחים עם קרמל כפול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כופתאות תפוח קרמל כפול. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 628 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחים טעים זהב, ביצה, חצאי פקאן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כופתאות תפוח ומסגיר כפול, כופתאות תפוח קרמל, ו כופתאות תפוח קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
להפריש ארבעה חצאי פקאן; לקצוץ אגוזים הנותרים. בקערה, מערבבים אגוזים קצוצים עם רוטב קרמל 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
חצאי פקאןחצאי פקאן
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
לקלף תפוחים; הליבה כל, יצירת חלול 1 אינץ ' רחב מלמעלה למטה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
3
מניחים תפוחים בקערה ומעיל עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
על לוח מקומח קלות, לגלגל בצק עלים לתוך ריבוע 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
גלולגלול
5
חותכים לארבעה ריבועים שווים ומרכז תפוח זקוף על כל אחד. לדחוף תערובת אגוז באותה מידה לתוך חללי תפוח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
6
מברשת תערובת ביצה על גבול רחב 1/2 אינץ ' סביב כל מאפה; שמור נשאר ביצה. כדי לעטוף כל כופתה, עם אצבעות מקומטות להביא שתי פינות מאפה מנוגדות מעל תפוח וצביטה טיפים יחד. חזור עם שתי פינות שנותרו. בחוזקה לצבוט את כל הטיפים יחד; לצבוט כל תפר, ולאחר מכן לקפל על 1/8 אינץ ' לאורך התפר לצבוט שוב, לא משאיר חורים. כופתאות שטח באופן שווה על חמאה 12 על ידי 15 אינץ ' תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
עוטףעוטף
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים בתנור רגיל או הסעה 375 במשך 20 דקות. מטבל שמורות חצאי פקאן בתערובת ביצה (לשמור את הביצה שנותרה לשימושים אחרים או להשליך); לחץ על חצי אגוז על גבי כל כופתה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פקאןחצאי פקאן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
אופים עד מאפה הוא זהב עמוק, 10 עד 15 דקות יותר בתנור רגיל, על 5 דקות בתנור הסעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
עם מרית רחבה, להעביר כופתאות לצלחות. ללוות עם רוטב קרמל הנותרים וגלידה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית