כיכר ג'ינג'ר עם ממרח משמש-ריקוטה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, כיכר ג'ינג'ר עם ממרח משמש-ריקוטה עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. תמורת 17 אגורות למנה , תקבלו ארוחה קלה שמגישה 32. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 2 גרם חלבון , 3 גרם שומן , ובסך הכל 94 קלוריות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך סודה לשתייה, חמאה, ציפורן טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 11% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כיכר ממרח סלמון , ממרח משמש וממרח משמש-אגוזים .
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את החמאה, הסוכר והמולסה עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
שלבו את הקמח, הג'ינג'ר, המלח, הסודה לשתייה, הקינמון והציפורן; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חלב, מקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מעבירים ל-9 אינץ' משומן ומקומח. x 5 אינץ'. תבנית לחם.
אופים ב-350 מעלות במשך 40-45 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת לצינון מלא.
מערבבים בקערה קטנה את הגבינה, המשמשים, סוכר הקונדיטורים וקליפת התפוז.
חותכים את הקצוות מהכיכר וחותכים ל-16 פרוסות.
מורחים 2 כפות פרוסות על כל אחת משמונה פרוסות לחם; למעלה עם שארית הלחם.
חותכים כל כריך לארבע רצועות ברוחב 1 אינץ'.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את NV ארמון. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
![NV ארמון]()
NV ארמון
זהו משקה מרענן מאוד, עם טעם ארומטי מלא מסוג פירות יער. יש רמזים של צימוקים כהים של האף עם תות טרי מושך. מומלץ להגיש קר עם קוביות קרח, כקינוח לכל ארוחה.