קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

כיכר הבשר של כריסטין

כיכר הבשר של כריסטין
קציץ הבשר של כריסטין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 330 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם רוטב ברביקיו, חרדל, קטשופ וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בביצים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 41%. נסו כיכר הבשר של כריסטין, כיכר הבשר הטובה ביותר של אמא, ו כיכר הבשר הטובה ביותר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים בקערה בקר טחון, הודו טחון, נקניק איטלקי, מרק ירקות, ביצים, פירורי לחם, רוטב ברביקיו, קטשופ, חרדל צהוב, שום, רוטב ווסטרשייר, רוטב השחמה, מלח מתובל ופלפל שחור עד לאיחוד יסודי. יוצרים כיכר ומניחים כיכר בשר לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3 פלפלים ירוקים בינוניים, פרוסים לטבעות3 פלפלים ירוקים בינוניים, פרוסים לטבעות
נקניק איטלקינקניק איטלקי
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
מרק ירקותמרק ירקות
חרדל צהובחרדל צהוב
הודו טחוןהודו טחון
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
שום גויה®שום גויה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים בתנור שחומם מראש עד שכיכר הבשר משחימה וכבר לא ורודה בפנים, 60 עד 75 דקות. מדחום בשר לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הכיכר צריך לקרוא לפחות 160 מעלות צלזיוס (70 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
תנו לקציץ בשר לנוח 10 דקות לפני שחותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר