קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

כיסונים שלוקים

כיסונים שלוקים
אם יש לך מיץ תפוזים, גרידת לימון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לביבות בטטה עם ביצים שלוקות ואבוקדו, Fritters אגס, ו Fritters אגס אסיאתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
אגסים Poach
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2
בסיר גדול על חום גבוה בינוני, מערבבים יחד 4 כוסות מים, מיץ תפוזים, סוכר, גרידת לימון ומיץ לימון. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס, ולאחר מכן להוסיף אגסים, לחתוך צדדים למעלה, בשכבה אחת. להפחית חום ומבשלים, חשוף, עד אגסים הם במכרז אבל לא מתפרק, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מחום ואגסים קרים בצייד בלתי חוקי נוזלי. (אגסים ניתן לחלוט קדימה בקירור בציד נוזלים, מכוסה, עד 24 שעות. להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
4
הסר אגסים מצייד נוזלי (נוזל מילואים) ופרוסה לאורכו לתוך 1/4 אינץ ' עבה טריזים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
מסננים נוזל דרך מסננת בסדר רשת לסיר קטן. הגדר מעל חום מתון ומבשל, חשוף, עד syrupy ומופחת בחצי, כ 10 דקות. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
הפוך את הבלילה
7
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח. בקערה בינונית, להקציף יחד בירה וביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
(או או רגיל)(או או רגיל)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
לטאטא מרכיבים רטובים לתוך יבש.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
Fry fritters
10
בסיר 6 ליטר כבד מעל חום בינוני גבוה, חום 4 אינץ ' של שמן עד מדחום רושם 177°. עבודה בקבוצות של 6 והחזרת שמן ל350 בין קבוצות, לטבול אגסים פלחי לתוך הבלילה, להעביר שמן חם, ומטגנים עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
להעביר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
12
מעבירים אגסים לצלחת, טפטוף עם סירופ, ואבק עם סוכר קונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
13
מגישים באופן מיידי.