כיסוני לובסטר ותירס
כיסוני לובסטר ותירס הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 1687 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 110 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם פלפל, פלחי לימון, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו לביבות תירס לובסטר עם מיונז פטריות, תירס מת ' י Pakoda-תירס חילבה משאיר Fritters-תירס מתוק s, ו Sweetlife תירס פלאפל Fritters ותירס קאיין (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. לצלול את הלובסטר לתוך ראש המים הרותח ראשון ומבשלים עד אדום בהיר בכל רחבי, על 6 דקות.
מעבירים את הלובסטר לתבנית אפייה גדולה ושטופה ומניחים להתקרר. לסובב את הזנב מגוף הלובסטר ולשבור את הציפורניים. עם מספריים, לחתוך את הקליפה הזנב ולהסיר את הבשר.
חותכים את מרכז הזנב ולהסיר את וריד המעי הכהה. לפצח את הציפורניים ואת פרקי האצבעות ולהסיר את הבשר. קוצצים בגסות את בשר הלובסטר ומקררים.
בסיר קטן של מים רותחים, blanch את בזיליקום במשך 30 שניות.
מסננים ושוטפים מתחת למים זורמים קרים. לסחוט את המים העודפים מן הבזיליקום ולהעביר את הבזיליקום לבלנדר.
מוסיף את המיונז ואת מחית.
מעבירים לקערה ומתבלים במלח ופלפל. מקררים את מיונז בזיליקום עד מקורר קלות.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה 1/2 כפית מלח. בקערה קטנה, לטאטא את החמאה עם חלמון הביצה. הפוך היטב במרכז החומרים היבשים ולהוסיף את תערובת חלב החמאה. מערבבים קלות, ואז לקפל את הלובסטר, תירס, עירית וחמאה מומסת. בקערה בינונית, לטאטא את הלבן ביצה לפסגות רכות ולקפל אותו לתוך הבלילה.
בסיר גדול, חום 1 1/2 אינץ ' של שמן ל 32
זרוק ארבע עד חמש 2 כפות בגודל של הבלילה לתוך השמן החם ומטגנים, הופך פעם אחת, עד חום זהוב, על 2 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את כיסונים מגבות נייר לניקוז; העונה עם מלח.
מעבירים את הטוגנים לתבנית אפייה ומתחממים בתנור בזמן שאתם מטגנים את השאר.
מגישים מיד, עם מיונז בזיליקום ופלחי לימון.