צריך חלב חינם lacto אובו צמחוני hor d ' ouvre? כיסוני תירס חריפים יכולים להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 79 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. 561 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם אבקת אפייה, בצל ירוק, ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: כיסוני תירס חריפים, כיסוני תירס חריפים, ו כיסוני תירס חריפים.
הוראות
1
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב לסיר קטן. מבשלים על חום בינוני, ערבוב עם כף עץ, עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה, לתת לרתוח במשך 5-10 דקות בערך, עד התערובת הופכת קצת syrupy.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום ולתת מגניב. הרוטב צריך להמשיך להתעבות כפי שהוא מתקרר. אם זה הופך להיות עבה מדי, אתה יכול להוסיף קצת מים כדי לדלל אותו קצת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, כוסברה טחון, וכמון טחון בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהname
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
כמון טחון
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים ביצה, מיץ לימון ומים. מערבבים במרץ עם כף עץ עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
מוסיפים את התירס, הבצלים והכוסברה. מערבבים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1
מחממים מחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסף מספיק שמן כדי מעיל בנדיבות את החלק התחתון של המחבת. כאשר שמן חם (מנצנץ לא מעשן), כפית על 2 כפות ערמות בשווי של בלילת fritter לתוך המחבת כדי ליצור צ ' יפס אחד, לטפוח אותו עם החלק האחורי של הכף ברגע שהוא במחבת. לעבוד בקבוצות. להשאיר על 1/2 אינץ ' בין כיסויי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בואו לבשל על 2-3 דקות בכל צד, מרפרף את fritters כאשר הם משחיתם יפה בצד אחד. כאשר משחימים בצד השני, להסיר את fritters לצלחת מרופדת עם מגבות נייר לספוג את השומן העודף.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4
הוסף שמן לפי הצורך כדי לשמור על החלק התחתון של המחבת מצופה היטב. שים לב כי fritters סביר להתיז קצת כמו שאתה מבשל. אז, או להשתמש שומר מתיז מסך, או ללבוש בגדים שרוולים ארוכים בזמן שאתה מבשל.