קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

כלבי תירס עוף מטוגן

כלבי תירס עוף מטוגן
כלבי תירס עוף מטוגנים עשויים להיות בדיוק המתאווה שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 277 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל הדרומי. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש אבקת אפייה, שמן צמחי, אוזן תירס ודבש. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-30 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 47% . הציון הזה די טוב. נסו כלבי תירס עוף חריף עם רוטב צ'ילי תוצרת בית , מיני כלבי תירס ג'לפנו ונגיסות כלבי תירס {ללא גלוטן} וגורי קלח תירס (כלבי תירס) (מתכונים דומים).

הוראות

1
אבזור מיוחד: שמונה שיפודי עץ 8 אינץ'; מדחום לטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2
טורפים יחד 1/2 כוס מהחמאה, הרוטב החם ו-1 1/2 כפיות מלח בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מוסיפים את רכות העוף ומערבבים לציפוי. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
לבלילת כלבי התירס, חותכים את התירס מהקלח ומעבירים לבלנדר. השתמש בגב סכין כדי לגרד את החלב מהקלח ולהוסיף לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פלפל צהוב, צלוי, קלוף, ללא גרעינים וקצוץ דקפלפל צהוב, צלוי, קלוף, ללא גרעינים וקצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מוסיפים את יתרת החמאה, הדבש וכפית מלח ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין. כשהבלנדר כבוי, מוסיפים 1 1/4 כוסות מהקמח, קמח התירס ואבקת האפייה. השתמשו בכף עץ או במרית גומי כדי לערבב קלות את החומרים היבשים לתוך תערובת התירס עד שהם מתאחדים. מערבבים עד שהתערובת חלקה ברובה (כמה גושים זה בסדר).
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
ממלאים תנור או סיר הולנדי גדול עד מחציתו בשמן ומחממים ל-350 מעלות F על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
7
בזמן שהשמן מתחמם, מוציאים את רכות העוף מתערובת החמאה על תבנית מרופדת במספר שכבות של נייר סופג. מייבשים את העוף עם נייר סופג נוסף. השתמשו במזמרה למטבח כדי לחתוך את הקצה המחודד של כל שיפוד. הכנס בזהירות שיפוד 1 בערך שלושת רבעי דרך כל רך עוף. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
יוצקים את 1/2 כוס הקמח הנותרת לצלחת. מתבלים קלות במלח. עובדים עם בשר עוף אחד בכל פעם, מטפטפים פנימה את הקמח המתובל ואז טובלים בזהירות בבלילה (שעדיין נמצאת בבלנדר), תוך כדי טבילה מלאה. מטה את הבלנדר לפי הצורך כדי להקל על כיסוי העוף בבלילה. מניחים בזהירות את העוף החבוט בשמן ומטגנים עד שהעוף מבושל והחלק החיצוני מזהיב, כ-5 דקות, הופכים מדי פעם. אין לטגן יותר מ-3 בשר עוף בכל פעם, אחרת הם יידבקו אחד לשני.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מעבירים את "כלבי התירס" המטוגנים לצלחת מרופדת במגבת נייר לספיגת עודפי שמן. מתבלים בנדיבות במלח. מטגנים, בלילה ומטגנים את העוף הנותר. אפשרו לכלבי התירס לשבת לפחות 5 דקות לפני האכילה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
פלפל צהוב, צלוי, קלוף, ללא גרעינים וקצוץ דקפלפל צהוב, צלוי, קלוף, ללא גרעינים וקצוץ דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
10
מגישים עם רוטב חריף, קטשופ, חרדל דבש או חרדל צהוב.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבשחרדל דבש
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק