כמהין פופס
ניתן להכין את המתכון של כמהין פופס תוך כ-4 שעות ו-5 דקות . מתאים ל-18 ומחירו 81 סנט למנה מנות. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 345 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -23 גרם שומן למנה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם קינמון טחון, שוקולד צ'יפס מריר, מיני שוקולד צ'יפס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 18% , וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו ג'ינג'ר טראפל פופס , שוקולד צ'יפוטל טראפל פופס וקייק פופס כמהין פטל .
הוראות
לגנאש: מרפדים תבנית בנייר אפייה. בקערת נירוסטה בינונית או זכוכית מערבבים את השוקולד צ'יפס והשמנת הכבדה. מניחים את הקערה על סיר עם מים בקושי רותחים ומערבבים מדי פעם עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה, כ-6 דקות.
להקציף פנימה את הקינמון. מקררים את הגנאש עד שהוא יציב מאוד, כשעתיים. בעזרת כף עוגיות של 1 אונקיה או מידה של כף עגולה, גרפו את הגנאש לחתיכות עגולות בגודל 18 (1 אינץ') וסדרו על תבנית האפייה המוכנה. עובדים במהירות, בידיים יבשות, מגלגלים את התערובת לכדורים. מכניסים מקל פופ לכל כדור ומקפיאים, כשהצד המקל כלפי מעלה, עד להתייצבות, כ-30 דקות.
הוסף את 2 כוסות השוקולד צ'יפס לקערת נירוסטה בינונית או זכוכית. מניחים את הקערה על סיר עם מים בקושי רותחים ומערבבים מדי פעם עד שהשוקולד נמס, כ-4 דקות.
שמים את האגוזים הקצוצים, המיני שוקולד צ'יפס וחטיפי הממתקים הקצוצים ב-3 קערות קטנות.
טובלים את הפופים בשוקולד המומס, נותנים לעודפי השוקולד לטפטף, ואז טובלים בתוספות עד לציפוי. מסדרים את הפופים, כשהצד המקל כלפי מעלה, על תבנית האפייה. מקררים 30 דקות עד שהשוקולד מתייצב.
הניחו לפופסים לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני ההגשה.
שומרים את הפופים בקירור בכלי אטום.
הערת הטבח: אם הגנאש שנלף דביק מכדי לגלגל לכדורים, הכניסו את התבנית למקפיא למשך 10 עד 15 דקות כדי להתקשות.