כמהין קרם דה מנתה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל קרם דה Menthe כמהין. מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אתה מקבל מתאבן שמשרת 36. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לך לחנות ותביא קצפת, שוקולד צ'יפס, צבע מזון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-55 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. מתכונים דומים: קרם דה מנתה טראפלס, כמהין קרם דה מנתה, ו קרם דה מנתה ברים.
הוראות
בסיר 2 ליטר, חום הקצפת קרם על אש נמוכה 2 עד 3 דקות או עד קרם חם.
מוסיפים שבבי אפייה ושוקולד צ ' יפס; מערבבים עד נמס וחלק. כיסוי; להכניס למקרר 1 שעה או עד המשרד.
גליונות עוגיות עם נייר שעווה. תערובת צורה לתוך כדורי 1 אינץ', לאבק את הידיים עם אבקת סוכר או קקאו, במידת הצורך; מקום 2 סנטימטרים זה מזה על סדינים עוגיות. להכניס למקרר 30 דקות.
בינתיים, בסיר 1 ליטר עמוק, להמיס ציפוי ממתקים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד חלקה.
הסר לחום; מגניב 10 דקות. בשנת שקית פלסטיק מקפיא resealable קטן, מקום 1/4 כוס ציפוי מותך ואת צבע מזון ירוק; שקית חותם. לסחוט שקית לערבב עד צבע אחיד; להפריש.
באמצעות מזלג, לטבול כמהין 1 בכל פעם לתוך ציפוי ממתקים לבן מעיל. חזור אל דפי עוגיות מרופדים בנייר שעווה.
חותכים את הפינה הזעירה של תיק המכיל ציפוי ירוק. לסחוט שקית לטפטף ציפוי על כל כמהין (במידת הצורך, לחמם ציפוי ירוק במיקרוגל על גבוהה כמה שניות כדי להפוך ציפוי טפטוף).
בואו כמהין לעמוד עד הציפוי מוגדר, על 10 דקות, לפני הצבת כוסות ממתקים לסכל. לאחסן במקרר.