(כמעט) הרולדן של סבתא שלי נטול גלוטן,, ללא חלב וקטוגני מנה עיקרית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 565 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סטייק פלטירון, מלח ופלפל, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה די טוב. נסו הרולדן של סבתא שוורץ, רולדן, ו רולדן או רינדרולדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
במחבת מטגן קטנה על אש בינונית-נמוכה, מבשלים את הבייקון מספיק כדי לעבד את השומן, ומניחים בצד. ממליחים ומפלפלים את הסטייקים ושוכבים שטוחים על קרש חיתוך גדול.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מברישים את הצד העליון של הפרוסות עם מספיק חרדל רק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4
בקערה קטנה זורקים יחד חצי מהבצל עם התענוג החמוץ והבייקון השמור.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון חמוץ להתענג
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת