כנפי דבש ורוזמרין עם יוגורט יווני ורוטב שום לימון
המתכון כנפי דבש ורוזמרין עם יוגורט יווני ורוטב שום לימון מוכן בסביבות שעה 1 והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 441 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. גשו לסופר וקנו את דבש חדור צ'ילה, שום, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. נסו כנפי עוף בגריל עם רוטב חריף חריף צ'יפוטלה ורוטב טבילת גבינה כחולה, כנפי עוף מעושנות עם דבש-רוטב טבילה תמרינדי, ו כנפי עוף מתובלות ומתוקות עם רוטב סרירצ'ה דבש (מתכונים דומים).
הוראות
חום 3 עד 4 אינץ ' של שמן במחבת גדולה, גבוהה צדדית עד שהוא מגיע 375 מעלות F על מדחום ומטגנים עמוק.
מוסיפים את הכנפיים בקבוצות ומבשלים עד חום זהוב ומבשלים דרך, 13 עד 15 דקות.
לרוטב הטבילה: בינתיים, לקערה, מוסיפים את היוגורט היווני, עירית, שום, מיץ לימון ומלח סלרי. מערבבים לשלב וטעם. התאם תיבול לפי הצורך.
לרוטב הכנף החמה: במחבת סאוט מעל חום בינוני-גבוה, ממיסים את החמאה, ולאחר מכן מוסיפים את הדבש ומתחממים עד משוחרר וצמיגי.
בקערה גדולה, מוסיפים את השום, הרוזמרין, גרידת לימון ומיץ ופתיתי פלפל אדום כתוש.
יוצקים את חמאת הדבש לתוך תערובת רוזמרין.
כשהכנפיים יוצאות מהמטגן, תזרקו פנימה את רוטב החמאת דבש. מתבלים לפי הטעם.
מגישים עם רוטב טבילת יוגורט היווני.