כנפי עוף באפלו III
כנפי עוף באפלו III עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המתאבן שלך. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 761 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך רוטב עגבניות, פלפל קאיין, רוטב פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו כנפי עוף באפלו, כנפי עוף באפלו, ו כנפי עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
אופים כנפיים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד מבושל ופריך.
בינתיים, בקערה קטנה לשלב חמאה מומסת, רוטב פלפל אדום, רוטב עגבניות, אבקת צ ' ילי ופלפל קאיין.
כאשר הכנפיים אפויות, לטבול ברוטב מעיל טוב, ואז לנער את עודף ולהחזיר כנפיים מצופות לסדין אפייה. להפחית את טמפרטורת התנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C) ואופים עוד 15 דקות כדי להגדיר רוטב.