כנפי עוף ג'ינג'ר מתובל
כנפי עוף ג'ינג'ר מתובל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 606 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. 113 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך חומץ תפוחים, זרעי שומשום, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. , שהוא מוצק. נסו כנפי עוף תאילנדית פיקנטי עם רוטב Habanero פטל (כנפיים PB & J), כנפי ג'ינג'ר מתובלות ומתוקות, ו כנפי עוף כתומות ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
כנפי עוף כתם יבש עם מגבת נייר.
מקציפים את הביצים בקערה, ומניחים את הקמח בקערה אחרת. לטבול כנפי עוף לתוך הביצה, ואז לתוך הקמח כדי מעיל קל, רועד את העודף.
ממיסים את המרגרינה במחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
מחבת מטגנים את כנפי העוף עד שחום היטב מכל הצדדים, כ -10 דקות.
בינתיים, להרתיח בעדינות את חומץ סיידר, רוטב סויה, מים, סוכר חום, מונוסודיום גלוטמט, מלח, פלפל צ 'ילה סראנו, וג' ינג ' ר בסיר מעל חום בינוני עד מעובה, 5 עד 7 דקות.
לזרוק את כנפי העוף השחום ברוטב למעיל, ולאחר מכן להעביר את הכנפיים לתבנית אפייה גדולה עם כפית מחוררת. רוטב רזרבה שנותר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז, כ -30 דקות, מסתובב ומתבלע עם הרוטב השמור לאחר 15 דקות.
מפזרים שומשום על כנפי העוף לפני ההגשה.