כנפי עוף עטופות בבייקון ברוטב ברביקיו בורבון
כנפי עוף עטופות בבייקון עם רוטב ברביקיו בורבון עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חרדל דיז'ון, פלפל סדוק טרי, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו בורבון ספייס כנפי עוף ברביקיו, שרימפס עטוף בייקון עם רוטב ברביקיו צ'יפוטלה, ו בייקון עטוף מכרזי עוף ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 218°. קו 2 יריעות עוגיות עם צדדים עם רדיד כבד; תרסיס עם ספריי בישול.
מפזרים פלפל על עוף. לעטוף כל חתיכת עוף עם חצי פרוסת בייקון.
מניחים חתיכות עוף עטופות בבייקון על סדינים של עוגיות, בייקון בסופו של דבר למטה.
אופים חשוף 30 דקות; להפוך עוף; לסובב גיליונות עוגיות בתנור.
אופים 20 עד 30 דקות יותר או עד חום זהוב ומיץ של עוף ברור כאשר החלק העבה ביותר נחתך לעצם (לפחות 74°).
בינתיים, בסיר 1 ליטר, לערבב מרכיבים רוטב בורבון; חום לרתוח על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הסוכר הוא מומס, על 5 דקות.
בקערה גדולה, לזרוק עוף עם חצי מהרוטב.
מגישים חמים עם רוטב שנותר בצד לטבילה.