קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

כנפי שומשום

כנפי שומשום
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ו primal hor d ' oeuvre? כנפי שומשום יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך כנפי עוף, אבקת קארי, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: כנפי שומשום, כנפי שומשום, ו כנפיים אפויות שומשום סויה.

הוראות

1
מערבבים דבש, חרדל, מיץ לימון, אבקת קארי, שום ופלפל בשקית פלסטיק resealable.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קאריאבקת קארי
מיץ לימוןמיץ לימון
חרדלחרדל
שוםשום
פלפלפלפל
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
2
מוסיפים כנפי עוף, ומרינדה לפחות 1 שעה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
3
בינתיים, טוסט שומשום על ידי הצבת על גיליון עוגיות בתנור 350 מעלות f (175 מעלות C) במשך כ 10 עד 15 דקות, רועד לזרוק מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
עוגיותעוגיות
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
הסר כנפיים מן המרינדה. לצלות במשך 5 עד 10 דקות בכל צד, או עד מבושל היטב. למרוח עם מרינדה כל כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
כנפי עוףכנפי עוף
5
הסר מהתנור, ומפזרים בנדיבות עם זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.