כרובית צלויה במחבת עם צנוברים וצימוקים עשויה להיות בדיוק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 232 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו כרובית, פלפל, צימוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו כרובית קלויה עם צימוקים זהובים, צנוברים וכתום, סטייקים כרובית קלויים עם צימוקים זהובים וצנוברים, ו פלפלים קלויים w / צימוקים מוזהבים וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
2
בקערה קטנה, לכסות את הצימוקים עם מים; לתת לעמוד עד מתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
ניקוז.
4
בינתיים, ב 10 עד 12 אינץ cazuela או מחבת ovenproof, לחמם את השמן.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הכרובית והסוכר ומבשלים על אש נמוכה למדי, תוך ערבוב, עד שהכרובית מתחילה להתרכך, כ -10 דקות. להעלות את החום עד מתון ומבשלים עד הכרובית הוא משחימים קלות, על 5 דקות יותר. מערבבים את העגבניות ופלפל אדום מרוסק, מתבלים במלח ופלפל שחור ומבשלים עד שהעגבניות החלו להתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הצימוקים לכרובית, יחד עם 1/4 כוס מים חמים, צנוברים ושום קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
7
להעביר את cazuela לתנור ואופים את הכרובית במשך כ -30 דקות, עד שהוא רך מאוד. מערבבים את הפטרוזיליה ומיץ לימון ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.