כרובית קלויה ומרוקנת
אם יש לכם כרובית, חלב, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק שעועית לבנה מחית עם בייקון ועגבניות שרי קלויות, פיצה כרובית קלויה w / תינוק ארוגולה & שום קלוי: פוסט אורח על ידי קים בי בתשוקה של מטורף, ו ברוקולי מחית.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
על מגש הסדין, מורחים 1/4 של הפרחים עם השמן, מתבלים במלח ואופים עד קרמל, כ -25 דקות. בינתיים, לשלב כרובית נותרת, חלב וחצי כפית מלח בסיר בינוני על חום בינוני. להביא תערובת לרתיחה, לכסות, ולבשל עד כרובית הוא במכרז, על 20 עד 25 דקות. מסננים כרובית מתערובת חלב, הזמנת שניהם.
להוסיף 1/2 הנותרים כפית מלח וחמאה לבלנדר.
מוסיפים חצי מנוזל החלב השמור. Secure העליון על בלנדר תערובת מחית עד חלקה. אם התערובת עבה מדי, רזה על ידי הוספת חלק מהנוזל הנותר. עונה, לפי הטעם.
מגישים בקערה גדולה עם פרחים ומקורמלים ועירית.