קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

כרובית קלויה עם פירורי לחם פריכים וצימוקים זהובים

כרובית קלויה עם פירורי לחם פריכים וצימוקים זהובים
כרובית קלויה עם פירורי לחם פריכים וצימוקים זהובים עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו כרובית, לחם, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כרובית פריכה עם צלפים, צימוקים ופירורי לחם, סטייקים כרובית קלויים עם צימוקים זהובים וצנוברים, ו כרובית קלויה עם צימוקים זהובים, צנוברים וכתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
מניחים תבנית אפייה בתנור כפי שהוא מתחמם.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
3
מניחים את הכרובית בקערה גדולה ומטפטף אותו עם 3 כפות של השמן.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מוסיפים את המלח הנמדד, באמצעות הידיים שלך, לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
5
הסר את תבנית האפייה מהתנור בזהירות להפיץ את הכרובית על זה בשכבה אפילו. שמור את הקערה לאחר כך (אין צורך למחוק אותו). צלוי את הכרובית, תוך ערבוב באמצע, עד השחמה עמוקה כתמים, על 25 דקות. בינתיים, שמנמן את הצימוקים ולעשות את תערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
6
מניחים את הצימוקים, חומץ, ומים במחבת גדולה ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הצימוקים מחוממים דרך הנוזל כמעט כל התאדה, על 5 דקות. כבה את החום, להסיר את הצימוקים לקערה חסינת חום קטנה, ולהניח בצד. שמור את המחבת.באמצעות הידיים שלך, לקרוע את הלחם לחתיכות על הגודל של צימוקים ומניחים בקערה הגדולה השמורה (אתה צריך על 1 1/4 כוסות); להפריש.להחזיר את המחבת שמורות לחום בינוני, להוסיף את כף הנותרים של שמן, וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
מוסיפים את פירורי הלחם, מתבלים במלח ומערבבים לשלב. טוסט פירורי הלחם, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב בכל רחבי, על 8 עד 10 דקות. בינתיים, למחוק את הקערה עם מגבות נייר ומניח אותו בצד.כאשר פירורי הלחם נעשים, להוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום למחבת, ומערבבים לשלב. מבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר את תערובת פירורי הלחם לקערה השמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
מוסיפים את הכרובית הקלויה, הצימוקים השזופים וכל נוזל, ופטרוזיליה לקערה וזורקים לשלב. טעם ומתבלים במלח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
10
מעבירים למגש הגשה ומגישים מיד.