כרובית קלויה עם רוטב גבינת צ'דר
כרובית קלויה עם רוטב גבינת צ'דר עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 191 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם כרובית, מלח ים, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק כרובית קלוי עם גבינת צ'דר, כרובית צלויה שלמה עם ציפוי גבינת פרמזן וגבינת צ'דר, ו כרובית צלויה שלמה עם ציפוי גבינת פרמזן וגבינת צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 191°. מסדרים מתלה קיטור מעל סיר גדול של מים רותחים.
הסר את העלים החיצוניים הירוקים מן הכרובית, למקם אותו על מדף הספינה, קיטור עד מכרז, על 10 דקות.
מעבירים לקערה גדולה כדי להתקרר. לאחר הכרובית הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להשתמש בידיים שלך כדי בעדינות לשבור את הפרחים מן הגבעול המרכזי עבה-לנסות לשבור את הכרובית לפרחים גדולים ולא חתיכות קטנות. מסדרים את הפרחים, בשכבה אחת, בתבנית אפייה של 12 על 8 אינץ ' ומניחים בצד.
בסיר כבד גדול מעל חום מתון, להמיס את החמאה. מקטינים את החום לנמוך, מוסיפים את הקמח והמלח, ומקציפים עד ששניהם משולבים והתערובת הופכת לחומה זהובה, כ -2 דקות. להעלות את החום עד בינוני ולהוסיף את החלב, לטאטא כל הזמן, עד צורות רוטב חלקה (הרוטב צריך להיות עבה ומבריק, אבל עדיין נוזל), על 5 דקות. (אם הרוטב הוא עבה מדי, בהדרגה לטאטא חלב נוסף עד עקביות הרצוי מושגת.)
מוסיפים 1 כוס הגבינה המגורדת ומקציפים עד מומסים, על 1 דקה.
יוצקים את רוטב הגבינה על הכרובית, מוודא לכסות את כל הפרחים.
מפזרים את שארית 1/4 כוס גבינה ועונה עם פלפל, ואז אופים עד הכרובית הוא חום זהוב ורוטב הגבינה מבעבע, כ -30 דקות.