כרוב אדום מטוגן סיני
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך חומץ יין אורז, שמן שומשום, שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה יוצא מן הכלל. דג סנדל מטוגן עם כרוב סיני., כרוב אדום מטוגן עם בצל אדום ותפוחים, ו כרוב אדום מטובל עם זינפנדל אדום דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
עצה כל החומרים, למעט בצל האביב, זרעי שומשום ושמן, לתוך מחבת גדולה עם מכסה, ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך במשך 25-30 דקות עד שכל הנוזל התאדה וממשיכים לבשל, ערבוב באופן קבוע, עד המיצים הופכים דביקים באמת זיגוג הכרוב.
מערבבים חצי בצל האביב ושומשום וערימה לתוך קערה.
מגישים מפוזרים עם שאר בצל האביב זרעי שומשום ומטפטף עם שמן שומשום.