קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות93
מגזין

כרוב אפוי פריך עם גבינת Gruyère

כרוב אפוי פריך עם גבינת Gruyère
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. , אנו ממליצים לנסות גם : מקרוני וגבינה אפוי עם גרייר ודלעת חמאה, הכנת ביצים אפויות מראש עם קישואים וגבינת גרוייר, ו עגבניות, פלפל וביצים אפויות עם גבינת גרוייר.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
2
מורחים את הלחם על תבנית אפייה וזורקים עם 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3
אופים במשך 8 דקות, או עד קלוי קלות.
4
בואו קרוטונים להתקרר על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
5
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את 1/4 כוס שמן הזית הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את שאלוט, בצל ושום ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הכרוב, מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 15 דקות. מערבבים את הקורנית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
מעבירים את הכרוב לתבנית זכוכית בגודל 8 על 10 אינץ'. לפזר את הגבינה על כרוב העליון עם קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
9
אופים במשך כ 20 דקות, או עד הגבינה מבעבעת ואת קרוטונים הם זהובים.
מרכיבים שתצטרך
10
בואו לעמוד במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת.