כרוב בחמאה עם קימל
כרוב מרוח בחמאה עם קימל נטול גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 162 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו זרעי סלרי, חמאה, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. 473 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כרוב עם קימל, כרוב עם קימל, ו סבוי כרוב עם קימל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר גדול (8 ליטר) של מים מלוחים היטב לרתיחה.
הכן את הכרוב: בעוד המים הוא חימום, להכין את הכרוב. לקלף ולהשליך ודהוי או עלים חיצוניים ישנים.
חותכים את ראש הכרוב לרבעים, דרך הליבה, לחתוך ולזרוק את הליבה. השתמש בידיים שלך כדי לקרוע את הכרוב לחתיכות גדולות (על 1 עד 2 אינץ'). (או להשתמש בסכין.)
מרתיחים עלים במשך 90 שניות: ברגע שהמים רותחים, מוסיפים את עלי הכרוב הקרועים למים. להטביע את העלים במים החמים. מבשלים במשך 90 שניות, ולאחר מכן לנקז את הסיר של המים שלה. החזר את עלי הכרוב לסיר.
ממיסים חמאה, לזרוק עם כרוב, קימל, זרעי סלרי, מלח: מערבבים 4 כפות חמאה לתוך הכרוב. הכרוב והמחבת שניהם חמים, ולכן החמאה צריכה להמיס במהירות במחבת.
אם אתה משתמש חמאה ללא מלח, אתה רוצה להוסיף יותר מלח לכרוב. התחל עם חצי כפית ולהוסיף יותר במידת הצורך.
מפזרים זרעי קימל, זרעי סלרי ופלפל שחור, וזורקים לשלב.
מגישים באופן מיידי. נהדר עם בשר חזיר, עגל, או נקניקיות.