כרוב Gujarati עם קוקוס ותפוח אדמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, מתכון ידידותי fodmap יש 156 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-193 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם כרוב מחודד, שמן חמניות, זרעי כמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו כרוב sambharo / סלט כרוב חם Gujarati, כרוב עם בטטה בחלב קוקוס, ו מלפפון חמוץ מנגו gujarati / gujarati methia keri pickle.
הוראות
1
מבשלים תפוחי אדמה במחבת של מים רותחים מומלחים במשך 10 דקות עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
לנקז היטב ולחזור למחבת. למחוץ קלות עם החלק האחורי של מזלג, רק כדי לשבור, לא מחית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מחממים את השמן במחבת גדולה ולאחר מכן מוסיפים את asafoetida, תבלינים צ ' ילי מיובש. מבשלים במשך כמה דקות עד התבלינים פופ ואת chillies להכהות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובש
אספוטידה
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
צ'יפס קינמון וייטנאמי
טורטיות קמח טריות, להגשה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הצ ' ילי הטרי, הכרוב וכמה מלח ומערבבים במשך 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מוסיפים את תפוחי האדמה החמים למחבת ומבשלים 2-3 דקות יותר עד שהכרוב רך, אבל עדיין יש קצת לנשוך. מערבבים במיץ לימון, קוקוס וכוסברה, ומגישים.