כרוב וצנוניות מוקפצים
כרוב וצנוניות מוקפץ נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 50 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. אם יש לך זרעי שומר, כרוב נאפה, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, אחד-בשר בקר וכרוב מערבבים ומטגנים (קל + Paleo), ו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הליבה מ napa כרוב; להשליך את הליבה.
חותכים את הכרוב לרוחב לחתיכות דקות כדי להפוך על 2 ליטרים.
חותכים את radicchio במחצית דרך הליבה; להסיר ולהשליך את הליבה.
חותכים את רדיקיו לחתיכות דקות כדי להפוך על 1 ליטר.
מניחים ווק או 5-6 ליטר מחבת על חום גבוה. כאשר המחבת חמה, מוסיפים שמן סלט, שום וג ' ינג ' ר, ואת זרעי שומר; מערבבים 30 שניות.
מוסיפים את כרוב נאפה, את רדיקיו, ואת רוטב הסויה; מכסים את המחבת ומבשלים 1 דקה.
הסר מכסה פאן, ומערבבים ומטגנים עד ירקות לנבול, כ 2 דקות יותר. מערבבים במחצית הכוסברה הקצוצה ואת כל שמן השומשום.
מעבירים ירקות למנה, מפזרים עלי כוסברה וזרע שומשום שנותרו לפני ההגשה.