קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

כרוב ירוק

כרוב ירוק
כרוב ירוק יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 128 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם כרוב ירוק, חזיר, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה אדיר. נסו ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל), כרוב מטוגן, ירוק חרדל, וכריך שוויצרי אדום, ו עוגת כרוב ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים קולר בקערה גדולה; מוסיפים מים לכיסוי, ומניחים בצד במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
ניקוז היטב
3
Wash hock; מקום בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
4
מוסיפים את שאר החומרים; מביאים לרתיחה.
5
מוסיף כרוב ירוק, ערבוב טוב. להפחית את החום; לכסות ומבשלים 2 שעות או עד הירוקים הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
ירוקירוק

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.